Ergonomske stolice

Opremanje kancelarije i nove tehnologije

Opremanje kancelarije nikada nije bilo složenije, a ni lakše. U isto vreme dobili smo toliko toga na tržištu, međutim ostali smo uskraćeni za korisničko iskustvo. Većina stolica i većinski deo nameštaja na tržištu rađeno je po standardu. Standardizacija u modernom poslovanju nije moguća. Tako da sada u prvi plan imamo prilagođavanje i izradu nameštaja i stolica po meri i želji svakog individualno. 

Opremanje kancelarije i nove tehnologije

Koliko je posao shvaćen ozbiljno od strane dizajnera i od strane proizvođača kancelarijskih stolica, govori i ova 4D ergonomska stolica koja pomera standarde udobnosti i same ergonomije.

Uz nove tehnologije posao se sveo na sedenje, koje može biti jako neprijatno ako sedimo na neudobnoj stolici. Nove tehnologije su ubrzale proces evolucije ergonomskih stolica.

Savremeno poslovanje i ergonomija

Savremeno poslovanje podrazumeva i hibridni rad. Sve više kompanija rade po principu pola radnog vremena iz kancelarije i pola radnog vremena od kuće. Međutim pojedini moderni poslovi potencijraju rad samo od kuće. Nije važno da li ste digitalni nomad, pisac tekstova ili možda podučavate ljude putem platformi, važno je da dok sedite imate dobru podršku.

Dobra podrška je spoj jakog i izdržljivog materijala, kvalitetne kože i prozirnog meša. 4D ergonomska stolica je spoj svih inovacija i ona nudi apsolutnu podršku svom korisniku. Ona se prilagođava vašem telu i svakom vašem pokretu. Iz tog razloga je ova stolica jako dobar spoj dizajna, anatomije i autentičnosti.

Ergonomske stolice i nova era opremanja prostora

Ako želite stolicu koja vam u svakom trenutku daje više, onda je ovo prava stolica za vas. Zbog svoje kompaktnosti i dimenzije stolica se idealno uklapa i u radnom i u kućnom prostoru. Naravno stolicu možete testirati u našem salonu i na taj način steći kompletan utisak.

Stolica je apsolutno za vas ako dugo sedite, ako vas bole leđa ili osećate trnjenje u nogama. Isto tako veliki problem jesu i sedišta stolica koja ne nude dovoljno komfora. Možemo reći da ovu stolicu odlikuje prostrani sedalni deo koji je izrađen od prirodnih materijala. Uz ovu stolicu možete zaboraviti na trenje, neprijatno znojenje i trnjenje u prstima zbog lošeg završnog dela sedišta. Svaki deo stolice je anatomskog dizajna i apsolutno podređen korisniku.

 

 

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *