ERGONOMSKE STOLICE BEOGRAD

Za razliku od mnogih drugih proizvođača, zalažemo se da mnogi naši artikli budu napravljeni baš ovde u Srbiji. Kao predstavnici u industriji kancelarijskih stolica i kancelarisjkog nameštaja smatramo da je ovo neophodno. Ponuda visokokvalitetnih stolicau dinamičnom poslovnom okruženju je više nego potrebna.

Kako smo krenuli sa našim radom, tako smo se trudili da u ponudu uvrstimo sve ono što je potrebno jednoj modernoj i savremenoj kancelariji.Naš online shop je ponuda vama koji poslujete brzo i volite brzu, laku i jednostavnu kuovinu.

Ergonomske stolice

Prva daktilo stolica je napravljena pre nešto više od 60 godina. Tako da je klasična varijanta daktilo stolice u našoj ponudi. Isto tako možemo da se pohvalimo time da pratimo inovacije. U našoj ponudi našle su se i ergonomske kancelarijske stolice. Ergonomska Pro linija stolica je napravila prekretnicu u dizajnu i enterijeru, ali isto tako i u celokupnom pogledu na poslovanje. Kako se vodi računa o zdravstvenom aspektu sve više i više, tako se naša ponuda proširuje i biva sve veća.

Ponuda, Modrulj ergonomskih stolica ogleda se u mnoštvu proizvoda koji su namenjeni za savremene poslovne ali i stambene enterijere. Tako da možemo da se pohvalimo sa mogućnošću opremanja: restorana, hotela, barova, stambenih objekata,…, i naravno kancelarija.