Ergonomske stolice, Uncategorized

Kupovina ergonomskih stolica Beograd

Kupovina ergonomskih stolica Beograd

Kupovina ergonomskih stolica Beograd ili- Gde kupiti dobru stolicu? Kada kupujete stolicu za rad, onda se najčešće opredeljujete za ergonomsku stolicu. Ergonomske stolice jesu pravi primer dobre podrške prilikom dugih radnih sati.

Kupovina ergonomskih stolica Beograd

Većina ljudi kada razmišlja o kupovini ergonomske stolice razmišlja o budžetu. Naravno budžet je osnovni vodič kada želite da kupujete bilo šta. Osnovno pitanje je: Da li ima dobrih stilica za ekonomičnu cenu? Odgovor je: Naravno, da ima.

Stolice iz ponude Samurai, možda baš i nisu primer prave i ekonomične varijante ali ako pogledate performanse onda shvatate sve prednosti. Samurai model nudi do deset godina garancije, nudi čeličnu konstrukciju i nudi apsolutnu podršku. Naravno sam dizajn je anatomski, tako da uz ovaj model stolice vi možete neometano da radite i osam plus sati.

Problem kod višesatnog sedenja jeste bol, prestanak cirkulacije i opadanje koncentracije. Sve ovo se dešava kada stolica ne prati potrebe tela, onda telo trpi pritisak i nastaju prve tegobe i smetnje.

Šta ovo znači na duži period?

Zdravstveni aspetki u radi sve su važniji. Većina kancelarijskih radnika je u predhodnim periodima imala ozbiljnih problema sa kičmom, lumbalnim delom i vratom. Ove tegobe su izazvale niz hroničnih bolesti. Tako da je ergonomija u kancelariji postala primarni deo na globalnom nivou.

Ekonomična kancelarijska stolica

Modeli Standard su ergonomske stolice koje zaista imaju ekonomičnu cenu. Kada govorimo o jednoakosti između cene i kvaliteta onda zaista dobijamo više nego dobar odnos. Za ovu ekonomičnu cenu dobijate dobrog saveznika za rad.

Ono što je dobro kod Standard ergonomskih stolica jeste dimenzija. Naravno prvo smo zanemarili ergonomski dizajn i podspešivanje anatomskog držanja tela- ovaj deo se podrazumeva. Dimenzije ove stolice su idealne.

Kada kupujete ergonomsku stolicu sami, često je kupujete za rad u kućnim uslovima. Znači ako vam treba stolica u stanu često vaš stan nema toliko prostora kao i kancelarija. Ne treba vam stolica koja zauzima toliko prostora da nakon nje ne možete da se okrenete ili podesite radni sto.

Većina ergonomskih stolica jeste masivno, pogotovo ako su njihove konstrukcije od metala. Ovo može biti problem ako je vaš radni deo u stanu ili u kući mali ili jednostavno nemate lift u zgradi. Ovo je verovali ili ne mnogima problem. Standard modeli stolica se idealno uklapaju u svaki prostor. Ove stolice su kompaktne i fleksibilne.

Standard stolice dolaze u dve boje, tako da ih možete prilagoditi vašem enterijeru u kući ili u stanu. Takođe ako vam je potrebno možete prilagoditi debljinu sunđera ili opcione dodatke za samu stolicu. Dovoljno je da nas kontaktirate i mi ćemo po vašoj želji dodati na stolicu šta je sve potrebno.

Ergonomske stolice Beograd

Ako imate nameru da kupite ergonomsku stolicu savetujemo vam da nas posetite u našem izložbenom salonu. Najidealnije je možda da pogledate celokupnu ponudu i testirate modele stolica. Kada testirate stolice vi tada možete u potpunosti biti sigurni da vam taj model stolice apsolutno odgovara i da se sedeći u njemu osećate sigurno.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *