Uncategorized

Idealna ergonomska stolica

Idealna ergonomska stolica nije mit, ona zaista postoji. Ono što svima nama mora biti jasno jeste da svako bira svoju idealnu stolicu. Ne postoji univerzani model stolice koji odgovara svima. Mnogima stolica neće odgovarati zbog nosivosti ili zbog sedalnog dela… Iz tog razloga stolice se rade po narudžbini.

Idealna ergonomska stolica

Ergonomska stolica koja odgovara baš vama jeste personalizovana. Mi se nakon porudžbine stolice trudimo da ispoštujemo svaku vašu želju.

Kako smo mi proizvodnja stolica, tako možemo postaviti dodatna ojačnja u sedalnom delu kako bi se stolica prilagodila vama. Takođe moguća je i implementacija slajder mehanizma za sedište. Svi dodaci su ugradivi na ergonomsku stolicu, od većih točkića pa do poliuretanskih naslona za ruku i glavonaslona. Ono što je bitno jeste da prilikom kupovine naglasite koje dodatke želite.

Stolice koje kupujete od nas u potpunosti možete prilagoditi sebi. Naravno ako je već prilagođavate kako bi bila udobna, prilagodite je i prostoru za koji je namenjena. Boje i materijale za vašu stolicu takođe možete birati. Dovoljno je da nam napomenete boju koju želite i mi ćemo je izraditi u željenoj boji.

Najbolji način za kupovinu ergonomske stolice

Kada kupujete ergonomsku stolicu, najbolje je da pre same kupovine testirate željeni model stolice. Dođite do našeg salona i isprobajte par sličnih modela, tako se na najbolji mogući način možete uveriti da je željeni model idealan za vas.

Moramo napomenuti da uvek imamo neke modele stolica u salonu koje ne stignu da se uvek na vreme okače na sajt. Tako da dolaskom u naš salon možete pronaći stolicu koje nema na sajtu. Primer je ovaj gejmersko/ergonomski model stolice koji još uvek nije izložen na sajtu.

Najprodavaniji ergonomski model stolice

Najprodavaniji model stolice je model Havas.

Bilo da ste knjigovođa, advokat, dizajner, arhitekta ili menadžer- Havas stolica se pokazala kao idealan saveznik u poslu.

Ovaj model stolice kupovan je za razne prostore od kućne kancelarije pa do opremanja sala za satanke. Ono što je odlika ovog modela jeste potpuna fleksibilnost, stolica se prilagođava potrebama vašeg tela dok radite. Iz tog razloga nema bolova prilikom dugotrajnog sedenja. Česta promena položaja tela, čini da cirkulacija neometano teče, tako da nema osećaja bola ili težine u glavi ili ramenima…

Tako da je naš savet da dođete u salon i pogledate celokupnu ponudu, nakon odabira par modela testirajte ih… I onda možete slobodno kupiti svoju idealnu ergonomsku stolicu.

Za više informacija, uvek nas možete kontaktirati.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *