Uncategorized

Kupovina ergonomske stolice: Na šta obratiti pažnju

Kupovina ergonomske stolice

Kupovina ergonomske stolice i na šta trebate obratiti pažnju. Anatomske ili ergonomske stolice se najčešće kupuju iz zdravstvenih razloga i benefita. Međutim ne odgovara svaka stolica svakome i to morate voditi računa.

Kupovina ergonomske stolice

Kada kupujete stolicu ono što prvo trebate pogledati jeste da li njena visina odgovara vama i vašem radnom stolu. Naravno kod svih kancelarijskih stolica je moguće podešavati visinu ali nisu sve stolice istih dimenzija. Tako da prvo što trebate uraditi jeste da premerite visinu vašeg stola. Ovo važi o i kod elektro podesivih stolova, pošto vi imate određenu visinu pod kojom ga podešavate.

Druga stvar koja je važna jeste sedalni deo i prostor kod sedalnog dela. Većina ljudi voli tapacirano sedište za stolicu, međutim ima i onih koji preferiraju sedište u mreži, o kom god sedištu za stolicu da pričamo bitna je dimenzija. Na taj način vi birate sebi udobnost. Kod nas je moguć odabir debljine sunđera, tako da ovim potezom vi imate dodatnu obezbeđenu udobnost.

ergonomske stolice beograd

Kada smo kod sedišta, da napomenemo još jednu bitnu stavku. To je slajder mehanizam koji omogućava podešavanje dubine sedišta. Podešavanje dubine sedišta je jako bitno kod dugotrajnog sedenja. Ako često menjate položaj prilikom rada, a i samu dubinu sedišta onda se cirkulacija odvija neometano i vi nemate tegobe, bolove i pad koncentracije.

Nosivost stolice je takođe bitna. Kada kupujete stolicu ovo je stavka koju ne smete zanemariti. Vi kupujete stolicu na koju ćete sedeti osam plus sati, i ona treba izdržati vas, vašu težinu i česte promene položaja. Tako da ako imate nekih dodatnih pitanja, mi možemo odgovoriti na njih. Isto tako u ponudi imamo i opciju ojačanja sedišta ako imate veću kilažu od predviđene nosivosti same stolice.

Opcije za stolice su takođe važne. Možda volite poliuretanske naslone za ruke, a na volite glavonaslon ili volite oba od ponuđenih. Volite velike gumene točkiće i hromiranu zvezdu, nije problem kod nas možete odabrati šta vam više odgovara.

Takođe jako bitna stavka koju smo pomenuli na početku jeste materijal. Kod nas možete odabrati sve ono što želite, zapravo vi sami dizajnirate svoju stolicu. I ovde se krije cela magija udobnosti, nema ničeg boljeg od toga da sami sklopite svoju ergonomsku stolicu.

Savet pri kupovini ergonomske stolice

Ako stolicu kupujete online savetujemo vam da sve ovo što smo pisali proverite i onda naručite vaš omiljeni model stolice. Ono što je najbolje za vas je da nas posetite u našem izložbenom salonu i testirate stolicu koju bi ste želeli da kupite. Kada testirate željeni model u salonu imate potpuni uvid da li je to baš ta stolica. Naravno u salonu možete testirati par modela, i odabrati onaj koji je u potpunosti u skladu sa vašim potrebama.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *