Uncategorized

Ergonomske stolice za dugo sedenje

Ergonomske stolice za dugo sedenje

Ergonomske stolice za dugo sedenje odlikuju kvalitetni materijali. Ako kažemo kvalitetni ne mora nužno značiti da je ta anatomska stolica jako skupa. Kvalitet i cena mogu da idu ruku pod ruku, pogotovo ako svoju ergonomsku stolicu kupujete direktno od proizvođača.

Ergonomske stolice za dugo sedenje

Šta odlikuje jednu dobru ergo profesional stolicu?

  1. Prostorni sedalni deo
  2. Dobro lumbalno podešavanje
  3. Rukonasloni
  4. Glavonaslon 
  5. Sunđer u sedalnom delu
  6. Opcije zaključavanja i sinhromehanizam
  7. Laka mobilnost
  8. Podešavanje visine
  9. Dubina sedišta i mogućnost podešavanja

ergonomske stolice beograd

Sve navedene stavke su odlike jedne dobre ergonomske stolice. Međutim dizajn je presudan kod odabira stolice. Da li ste znali da gejmeri, programeri, arhitekte i slična zanimanja najviše biraju stolice sa naslonom u mreži? Dok na primer advokati i menadžeri više biraju ergonomsku stolicu koja nalikjuje dizajnu fotelje.

Znate li zašto je to tako?

Zbog njihovog načina rada. Ono čime se bavite je osnov za potragu prave ergonomske stolice. Ne, ne radi se ovde samo o stilu. Radi se zapravo o načinu rada. Svako od ovih nabrojanih zanimanja ima drugačiji način sedenja. Drugačije sedi menadžer koji stalno nešto analizira, dok drugačije sedi arhitekta koji je stalno u nacrtima i skriptama. Na osnovu toga oni biraju stolice i naslon ali i sam sedalni deo koji takođe mahom biraju u mreži.

Kupovina ergonomskih stolica

Kako vi da znate koja je stolica za vas? Vi ste na primer knjigovođa, radite od kuće, imate mnogo manje prostora no u kancelariji. Potrebno vam je da podmirite i svoje potrebe dok radite ali i prostor vam nije baš namenjen za veliku i glomaznu stolicu. Postoje ergonomske stolice koje su sasvim kompaktne i prilagodljive svakom prostoru.

ergonomska stolica

Ergonomska Stolica Inteligent Standard 

Dajemo primer model Inteligent Standard. Ovaj model stolice je idealan i za kancelariju i za rad od kuće. Njene dimenzije su dovoljne da isporuči prostrane sedište, lumbalnu podršku i jako dobar i funkcionalan glavonaslon.

Model Inteligent Standard je idealan primer odnosa cene i kvaliteta. Ovaj ergonomski model stolice ima jako pristupačnu cenu, a pruža idealne mogućnosti nadogradnje. Isto tako stolicu možete dizajnirati po svojoj želji i time je u potpunosti prilagoditi enterijeru vaše kancelarije.

Izložbeni salon u Beogradu

Ako ste u potrazi za pravom stolicom savetujemo vam da došete u naš izložbeni salon u Beogradu. Na ovaj način vi možete testirati svaku stolicu koja vam se čini dobrom za vas. Naravno mi smo dostupni da nas kontaktirate i putem telefona ili mejla, rado ćemo odgovoriti na svako vaše pitanje ili nedoumicu.

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *