Ergonomske stolice

Ergonomska stolica i spisak za kupovinu

Ergonomska stolica: Spisak za kupovinu i lista koja se mora ispuniti prilikom kupovine ergonomske stolice. Ono što je svima prioritet prilikom kupovine kancelarijskih stoica ili prilikom uređenja kancelarije da za uloženi novac dobiju ono najbolje. Iz tog razloga se mi trudimo da svima odgovorimo na najčešća pitanja i razjasnimo sve dileme.

Dobra ergonomska stolica

Da biste odabrali pravu ergonomsku kancelarijsku stolicu, uzmite u obzir ove elemente prilikom odabira.
Da li je vaša stolica podesiva?
Da li vaša stolica ima podesivu podršku za lumbalni deo leđa?
Da li naslon za leđa pruža adekvatnu podršku za leđa?
Da li širina i dubina vašeg sedišta omogućavaju dobro prijanjanje i udobnost?
Da li vam je glavonaslon udoban?
Da li se na vašem sedištu može prilagoditi visina?
Da li sedište vašeg sedišta ima podesivost dubine (slajeder mehanizam)?
Da li sedište ima zaobljenu prednju stranu koja ne pritiska stražnju stranu kolena i nogu?
Da li su vam kolena na nivou ili ispod nivoa kukova?
Da li vam stopala stoje na podu?
Da li vaša stolica ima naslone za ruke koja podržavaju vaše podlaktice i ne ometa vas prilikom pokreta stolice?
 
Kupovina stolice online
Da biste saznali kako da podesite celokupnu radnu stolicu za računar, možete od nas zatražiti savet. Ono što mi kao proizvođač kancelarijskih stolica posedujemo jeste veliko iskustvo i njega koristimo prilikom prodaje. Tako da je svaka stolica namenjena individualno za svakog kupca. Trudimo  se da prema potrebi korigujemo i izradimo svaku kancelarijsku stolicu.

Ergonomska stolica Beograd

Razmislite o varijaciji držanja
Dobra ergonomska stolica: Sedenje duže vreme (čak i na najboljoj ergonomskoj kancelarijskoj stolici) nije dobro za vas. Međutim ove stolice mogu da doprinesu smanjenju bolova u leđima. Zapamtite: vi ste sportista na radnom mestu! Zato vaš radni dan upotpunite kratkim šetnjama i pauzama. Vaše telo je dizajnirano za kretanje, a kratke šetnje i pauze su izuzetno korisne za vaše zdravlje i dobrobit.
Dobra kancelarijska stolica je veliko ulaganje u vaše zdravlje, blagostanje i produktivnost.
Kako izabrati najbolju ergonomsku stolicu?
Mi nudimo više vrsta kancelarijskih stolica i više modela u zavisnosti od toga čime se bavite i koliki je protok ljudi na jednoj stolici. Ono što možemo obezbediti je visok kvalitet, dizajn prema poslednjim svetskim trendovima i funkcije koje omogućavaju udobno i kvalitetno sedenje.
Jako bitna stvar, je da svaka naša stolica pruža maksimalnu podršku za leđa. Leđa su glavna tačka oslonca tela, tako da se trudimo da sav dizajn prilagodimo potrebi strukture kičmenog stuba. Stolice poseduju sve kvalitetne, razvijene norme lumbalne podrške, slajder mehanizam sedište i podešavanje visine naslona. Kada se radi o dodatnim delovima, kao što su naslon za glavu ili nasloni za ruke tu uvek nudimo opcju više.
Ako opremate kancelariju ili radni prostor, kupujete kancelarijsku stolicu za kućnu upotrebu možete se osloniti na nas i naše iskustvo. Veliki izbor kancelarijskih stolica pruža mogućnost kupovine one najbolje za vas. Dodajemo na to veliki izbor boja, materijala i dezena, opcija i rezervnih delova. Kancelarija po meri svakog radnog prostora, zato je naš moto- Mi menjamo prostor.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *