Uncategorized

Radna stolica za dete

Radna stolica za dete

Radna stolica za dete koje polazi u školu je potreba. Možda ste jedni od onih koji su se već dali u potragu za dobrom dečijom stolicom. Pokušaćemo da damo odgovor na pitanje: Koja stolica je dobra za decu?, u ovom tekstu.

Radna stolica za dete

Stolica za dečiju sobu je prekoneophodna. Dete kada krene u školu najviše provodi vremena sedeći, učeći i obavljajući zadatke. Složićete se da je zbog svih ovih nabrojanih stavki stolica jako važan faktor u pravilnom razvijanju.

Ergonomske stolice za dugo sedenje

Kada birate stolicu za dete pogledajte koje sve opcije stolica nudi. Često su ergonomske stolice jako glomazne i nisu prilagođene deci. Tako da birajte manje modele i one koji nisu po dimenzijama baš napravljeni za već razvijenog čoveka.

Mi često savetujemo modele kao što su daktilo stolice ili kompaktniji ergonomski modeli stolica.

Naravno kod nas možete birati boju same stolice, dodatnu opremu tj opcije za samu stolicu i mehanizme. Na ovaj način vi stolicu prilagođavate potrebama vašeg deteta.

Radni sto i dečija stolica

Kada kupujete stolicu za dete ne zanemarujte radni sto. Stolica mora da odgovara dimenziji tj samoj visini dečijeg radnog stola. Ako već imate radni sto, idealno bi bilo da pra polaska u kupovinu premerite dimenzije stola. Na ovaj način stolica će se idealno uklapati uz sto, a to je dodatna udobnost za vaše dete.

Radni sto i dečiju stolicu uvek postavite što bliže ili na samom izvoru dnevne svetlosti. Ovo je takođe jako bitna stvar kako dete ne bi opterećivalo oči i dodatno se naprezalo.

Da li se mogu testirati dečije stolice?

Najidealnije rešenje je da povedete svoje dete u naš izložbeni salon. Na ovaj način vaše dete može da testira više modela stolica i na taj način shvati koja stolica najviše odgovara.

Naravno u našem izložbenom salonu dostupne su štof karte, materijali i dodatne opcije… Naše ljubazno osoblje će vam pomoći da dođete do onoga što želite na najlakši mogući način.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *